Caută
  • Mihail

Când viața te încearcă

De-a lungul aventurii noastre fotograficești, am întâlnit multe cupluri frumoase și muuulți oameni faini. Mai timizi sau mai expansivi, mai emotivi sau mai interiorizați, mai calzi...sau și mai calzi... Oameni frumoși cu destinul în față. Printre ei au fost Madi și Ionuț. Un cuplu alături de care am trăit clipe și emoții mari, dar și mici întâmplări faine în timpul ședinței foto de la Balcic. Unde, mi-l aduc aminte pe milițianul bulgar care striga după mine: ''Ce vrei?'' când încercam să parchez în singurul loc liber...

Frumoși și meniți să fie împreună, am trăit alături de ei povestea vieții lor. Care acum are nevoie de un pic de ajutor, ca să se așeze pe un făgaș liniștit. Madi se luptă din adolescenta cu o tumora nemiloasa denumita tumora desmoida la genunchiul drept.

Incercarea initiala de extirpare din anul 2002 nu a fost cu succes, deoarece la acel moment a fost descoperit ca tumora era atat de ramificata la nivelul muschiului si nervilor piciorului, incat exista riscul atingerii nervului sciatic si sentinta la paralizie pentru toata viata. Alternativa de amputare a piciorului a fost eliminata vehement de catre cei doi medici specialisti care au efectuat operatia, Dl. Doctor Prof. Pesamosca si Dna. Doctor Prof. Trancioveanu de la spitalul Marie Curie din Bucuresti.

Sedinte de chimioterapie indelungate au ajutat-o de-a lungul timpului sa incetineasca intinderea tumorei catre organe vitale, si chiar pentru o perioada a crezut ca in lupta ei a castigat.

Din pacate, dupa nasterea fetitei, durerile la piciorul drept au revenit si ultimele investigatii arata ca tumora s-a extins in sus pe picior, avand acum 15 cm lungime. Orice interventie chirurgicala este exclusa in acest moment datorita ramificatiilor multiple de pe muschi, tendoane si nervi. Singura cale de tratament la acest moment este radioterapia, care efectuata la Clinica Anadolu din Turcia, ii poate reda speranta la o viata normala Madalinei si familiei ei. Sedintele de radio terapie costa in jur de 20000 dolari, din care o parte au fost deja achitati la internare.

Posibilitatile financiare ale ei si familiei sunt limitate, de aceea mama, Dna. Radu Ana a hotarat sa isi puna garsoniera in vanzare pentru a-si putea ajuta fata. Ne dorim ca mama sa nu ramana fara casa, si sa putem strange suma necesara radioterapiei si eventualei interventii chirurgicale la nivelul ovarului, pentru a nu exista riscul intreruperii sedintelor de radioterapie pe motiv de neplata la timp a costului lor.

Avem o saptamana la dispozitie sa ii dam o mana de ajutor Madalinei din putinul fiecaruia, pentru a se bucura cat mai mult timp de o viata normala fara dureri alaturi de toti cei dragi ei.

Va pun la dispozitie conturile Madalinei deschise la ING unde puteti dona orice suma considerati ca va este de prisos.

RO75 INGB 0000 9999 0594 3236 - CONT LEI

RO47 INGB 0000 9999 1106 4176- CONT EUR

*titular cont Ana Madalina

Toti banii din aceasta campanie vor ajunge direct la Madalina cu speranta ca cele 30 de sedinte de radioterapie vor aduce regresul tumorei si chiar disparitia ei.


Mulțumesc.


344 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate